Mijn favorieten

Wat is uw huis nu echt waard?

Heeft u een andere woning gezien of bent u van plan om uw eigen woning te gaan verkopen? Dan is een waardebepaling van uw woning de eerste stap die u moet nemen.
 
Onze makelaar komt geheel vrijblijvend bij u langs om een reële marktwaarde van uw woning te bepalen. Op basis van de markt, uw huis en de omgeving kan men al veel zeggen, maar wij kijken graag even binnen en nemen alles mee in de daadwerkelijke waardebepaling van uw woning.

Wij werken niet op basis van wat u horen wil (lees hoogste vraagprijs) maar op basis van daadwerkelijk haalbare feiten! Bij ons krijgt u dus echt een waarde op maat!
 
Met het bepalen van de waarde van uw woning krijgt u duidelijk inzicht in uw eigen woonsituatie. U kunt van hieruit bepalen of verkopen de juiste keuze is. En als u hiervoor kiest dan bepaalt u vanaf hier, samen met uw makelaar, de vraagprijs voor uw woning. Logischerwijs zult u zich hierin laten adviseren door onze verkoop-expert waardoor wij uw woning graag actief zullen verkopen.Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring